Diensten

Onderhoud en reparatie

Bij Autobedrijf van Winden werken we met Renault All-in prijzen voor onderhoud en reparatie
Onze prijzen zijn altijd betaalbaar en betrouwbaar, zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent!

 

Ook voor onderhoud aan Dacia

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud aan uw Dacia.  Wij zijn erkend Dacia reparateur, en ook hier geldt dat in ons bedrijf alle kennis en middelen aanwezig zijn om uw Dacia in topconditie te houden.

Renault Privilège

Renault Privilège maakt u bevoorrecht!
U weet dat u als Renault rijder kunt rekenen op alle zorg en aandacht voor uw auto. De kwaliteit van onze producten en de altijd attente service staan daar borg voor. Maar er is meer: wij zien u graag als uiterst tevreden Renault bezitter en dat u dat ook blijft.

Daarom nodigen wij u uit deelgenoot te worden van ons Renault Privilège programma. Gebruik hierbij de Privilège Cheque met de unieke Privilège toegangscode, die u gratis bij ons kan ophalen. Deze gratis Renault Privilège Cheque met een waarde van € 30,- geeft u toegang tot de exclusieve kring van Renault rijders.

U kunt zich hiervoor aanmelden via deze website. De rest wijst zich vanzelf. U ontvangt binnen twee weken uw Renault Privilège Pas. Met de Renault Privilège Pas bent u vanaf dat moment niet alleen gratis verzekerd van hulp bij pech of ongeval onderweg in Nederland*, maar opent u de deur naar heel veel voordeel van uw Renault dealer, aanbiedingen van aangesloten partners en andere boeiende privilèges.

Wij wensen u nog lang rijplezier in uw Renault en begroeten u graag als exclusieve deelnemer aan ons Renault Privilège programma.

– Huurauto’s voor vriendenprijzen
– Winterbanden wisselen incl opslag voor maar € 55,93
– My renault plus pas voor € 39,95 tevens met mogelijkheid tot uitbreiding Europa dekking en Caravan.
– Gratis wasbeurt bij onderhoud
– APK Actie voor € 29,00 of gratis bij een onderhoudsbeurt

* informeer naar de voorwaarden

Renault boutique

Autobedrijf van Winden biedt een uitgebreid assortiment originele Renault-accessoires en artikelen aan. Van standaard vloermatten tot aan de nieuwste navigatiesystemen, van Formule 1 artikelen tot speelgoedauto’s, u kunt het bij ons bestellen. Zelfs een groot assortiment aan vrijetijdskleding welke twee keer per jaar wordt aangepast.
Helaas is het assortiment (nog) niet online te bekijken en te bestellen. Kom eens bij ons langs en blader door de catalogus.

Renault Leasing

Zoals u bij ons kunt kiezen uit diverse modellen, zo kunt u bij Renault Business Finance kiezen uit verschillende leasevormen. Hierdoor kunt u de leasevorm kiezen die naadloos aansluit op uw persoonlijke en zakelijk wensen, eisen en mogelijkheden.

Full Operational Lease is de meest complete vorm van leasen. Verzekeringen, onderhoud en vervangende auto zijn inbegrepen.

Netto Operational Lease de ideale leasevorm als u zaken zoals onderhoud, reparatie, verzekering en vervangend vervoer zelf wilt regelen.

Financial Lease is een objectgebonden financiering, waarbij de auto als onderpand dient.

Financieringen

Heeft u uw nieuwe Renault gevonden? Renault Financial Services (RFS), de huisbankier van Renault, helpt u graag aan de juiste financiering. Betrouwbaar én gemakkelijk, want u regelt het direct bij uw dealer.